ESSELAMU ALEJKUM
_

Willkommen

_

Larg përditshmërisë dhe pushimeve klasike, Swiss Umrah është kompani e specializuar që ju ofron juve dhe më të dashurve tuaj, eksperiencën më të mirë në plotësimin e obligimit të shenjtë islam, Haxhit dhe Umras. Me një staf mirë të trajnuar, duke filluar prej transportit super komod e deri te guida pëllëmbe pas pëllëmbe përgjatë tërë rrugëtimit, ne përkujdesemi që të përmbushni obligimin dhe të begatoheni me ndjenjën sublime që ofrojnë vendet tona të shenjta.
Swiss Umrah – Udhëtim përtej spirituales.

ANDALUSIEN

Im Sommer 711 begann die arabische Ära in Spanien. Sie schuf eine Kultur, in der Muslime, Juden und Christen zueinander fanden.

UMRAH

“Eine ‘Umra nach einer anderen ‘Umra gilt als eine Sühne für das, was dazwischen (an Sünden) verübt wurde. (überliefert von Muslim)” .

ANDALUSIEN

Book now your Journey thru Andalusia.

UMRAH

Book your jurney in Holy Mecca and Medina.