Swiss Umrah shpërblen për eventin “Ummah Day”

 

Kompania jone Swiss Umrah, mori pjese ne eventin UmmahDay, event i organizuar per rinine islame ne Zvicer.

Swiss Umrah mori pjese, duke u prezentuar dhe ngritur vetedijen e rinise per rendesine e e vizitave te vendeve te shenjta dhe trashigimise islame. Me kete rast dhuruam edhe nje bilete gratis per udhetimin e radhes.